LUCIA(LIN)NE CUP 2021

Datum: 2021-12-12
Arrangörer: Emma Ekman
Inger Wingård

Nu jäklar ska vi vältra oss i turneringar! Rekylen från coronalivet ser till att scrabble blomstrar igen!

Vi kör sju ronder monrad med start kl 10. Lunch efter 3 ronder. Dagen avslutas senast kl 20.

Det finns en handfull restauranger (asiatiskt, pizzerior, ett mezeställe, pasteria m fl), eller så tar man med egen mat och värmer här.

Det går tåg från Stockholm som är som gjorda för att matcha starttiden (eller om det nu var tvärtom...), eller så tar man bilen.

Adressen är Västra Storgatan 34 i Gnesta. Ring på 070-893 33 29 om ni inte hittar! Det går bra att komma kvällen innan om man är sugen på lite vanliga spel, umgänge, anagramträning eller ett dopp i badtunnan!

Vi tänker att man har ätit frukost innan man kommer då spelstarten är relativt sen, men fika kommer att finnas.

Anmälningsavgift 50 kr. Om du inte spelat någon turnering tidigare i år tillkommer en medlemsavgift till förbundet på 80kr. Är det din allra första turnering så bjuder förbundet på anmälningsavgiften och du betalar då endast medlemsavgiften.

Det här blir kul!

Ovanstående är senast uppdaterat ( 2021-11-14 )

1. Inger Wingård 110710
2. Emma Ekman 107719