Aktuella turneringar

City Scrabble

Typ: Svensk, standardlistan
Ort: Stockholm
Datum: 2024-06-08
Arrangör: David Tiberg
Spelsystem: Monrad
Ronder: 7
Max antal deltagare: 10

Det är nu 3 spelare anmälda.
Anmäl dig eller skicka ett meddelande till arrangören:  


Adressen för turneringen är Kammakargatan 70. Det finns även en ingång från Dalagatan 6. Vi kommer att spela på innergården som ligger på plan 1, närmast ingången från Dalagatan. Båda ingångarna är runt varsin hörna från Generator där Stockholmsscrabblarna tränar.

Vägbeskrivning från Stockholms centralstation:
Ta Vasagatan norrut till dess slut. Håll rakt fram på Norra Bantorget, men följ kurvan och ta andra höger, direkt efter LO-borgen. Håll dig på Västmannagatan och ta andra gatan till vänster.

Reser du med bil utifrån rekommenderar jag att ta Klarastrandsleden eller Söderledstunneln, den är alltså för er som reser söderifrån, och ta av vid avfarten till Kungsbron/Cityterminalen. Kör sedan Kungsbron mot Kungsgatan och ta vänster in på Vasagatan. Sen gäller samma vägbeskrivning som ovan.

Resealternativ för kollektivtrafikresenärer:
Alla stationer mellan T-Centralen och Fridhemsplan på tunnelbanans linjer och mellan Odenplan och Stockholm City på pendeltågslinjen är i stort sett lika nära. För enkelhetens skull får du hålla till godo med vägbeskrivningen från Stockholm City/T-Centralen, dit man även kommer med distanståg.

Anmälningsavgiften är 60 kronor. 40 kr i förbundsavgift tillkommer om det är första gången du spelar i år.

Vi spelar sju ronder mellan klockan 10.00 och 18.00. Lunch efter tre ronder, klockan 13.00 på en timme, annars ny rond varje hel timme. Matchernas betänketid är 25 minuter per spelare.

Det finns många restauranger inom promenadavstånd, och mikro finns.

Parkering/portingång: Gatuparkering finns i de närliggande kvarteren, men jag tror det är ganska dyrt tyvärr. För att komma in i porten finns porttelefon vars funktionalitet är nere ibland och därför finns temporär portkod som jag ska informera om. Men jag ska också hålla dörrarna öppna i största möjliga mån.

Vid dåligt väder gäller följande alternativ i nedstigande prioritetsordning (om vädret spås bli dåligt när 10-dygnsprognosen kommer vill jag ändå försöka hitta en lösning för dem som redan har anmält sig):
1) Vi fixar regnskydd (till det redan existerande takskelettet).
2) Vid upp till sex deltagare spelar vi turneringen inne hos mig på våning 4.
3) Turneringen flyttas till Generator 100 m från mig där jag och Stockholmsscrabblarna försöker förhandla fram ett någorlunda tyst rum att spela i.
4) Vi ställer in.

Kontakta mig gärna på david.tiberg(at)gmail.com om du har frågor, synpunkter eller förbättringsförslag på City Scrabble.Ovanstående är senast uppdaterat ( 2024-05-19 )

# Anmälda Rating Rankad  
1. David Tiberg 104338
2. Lisa Blohm 107023
3. Matthis Kempe-Bergman* 102249