Aktuella turneringar

(VERK)MÄSTARE

Typ: Svensk, standardlistan
Ort: Enköping
Datum: 2024-05-18
Arrangörer: Emma Ekman
Inger Wingård
Spelsystem: Monrad
Ronder: 9
Max antal deltagare: 10

Det är nu 9 spelare anmälda.
Det går inte längre att anmäla sig.

Välkomna till turnering i Enköping!
Den 18 maj kör vi en sjuronders turnering med 25 minuters speltid/deltagare. SAOL 14, standardordlistan. Vi håller till på Verkmästaregatan 4. Vi kör igång första ronden kl 9.45, starttiden är matchad till kommunala förbindelser. Vi räknar med att vara klara senast kl 19.

Vägbeskrivning: Enköping är Sveriges närmaste stad och det går smidigt att ta sig hit från många håll. Från Enköpings station till Verkmästaregatan är det en promenad på cirka 15-20 minuter. Om du reser till Enköping med UL från tex Uppsala eller Bålsta kan du åka vidare på samma biljett med buss 22 mot Myran till hållplats Romberga, då får du en promenad på cirka 5 minuter. (En biljett bara den sträckan kostar 39 kronor så tveksamt om den är värd det)

Promenadväg från stationen: (det finns åtminstone tre olika vägar att gå, här är ett förslag). Tåg: Gå upp åt höger, sväng höger förbi busstationen. Buss, kliv av på Enköpings station, fortsätt rakt fram i bussens riktning. Fortsätt rakt fram i rondellen. Fortsätt ännu mer rakt fram när vägen delar sig. Gå framför det stora grå-vita huset som är bland annat kommunhus och vårdcentral med det till höger om dig. När huset tar slut ska du ner under järnvägen till höger, håll till höger innan så är det mindre brant. Efter järnvägstunneln tar du vänster framme vid vägen (gå inte över ännu) och går tills det kommer en gata på andra sidan, det är Verkmästaregatan. Ta dig över där, finns inget övergångsställe men hyfsat sikt.

Kör du bil finns gratisparkering mycket nära.

Vi kör lunch efter tre ronder. Det finns en obeprövad pizzeria på cirka fem minuters gångväg. Till övriga restauranger och mataffärer är det lite längre avstånd. Vi kan samordna hämtmat (foodora) eller bilåkande så att alla blir mätta.

Pris 60 kr/person. Är det din första turnering för året så tillkommer medlemsavgiften till Svenska Scrabbleförbundet på 40kr. Fika ingår, men du får gärna komma med frukost i magen. Det finns inga husdjur i hemmet men kaniner på uteplatsen.

Om du har frågor eller behöver komma i kontakt med arrangören så kan du mejla till emma.ekman(at)gmail.com.

Välkomna!

Ovanstående är senast uppdaterat ( 2024-05-24 )

# Anmälda Rating Rankad  
1. Emma Ekman 110314
2. Inger Wingård 11464
3. Matthis Kempe-Bergman 102249
4. Åsa Florholm 104336
5. Måns Eriksson 104834
6. Lisa Blohm 107023
7. Nils Berner 109418
8. Johan Rönnblom 11218
9. David Tiberg 104338

Återbud: Daniel Domert